Trop 6. klasse og op

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6. - 8. klasse
Mødedag/tid: 
Tirsdag kl. 18.30 - 20.00
Ledere: 
Line (Grinebjørn)
Maiken (Ildbjørn)
Anne (Pippibjørn)
Gunver (Morbjørn)
Se info under 'Lederne' øverst
Trop2016

Troppen

Klik her for at se program for tropmøderne:  TROP-PROGRAM

I troppen hvor storspejderne holder til er det er vores mål at tilbyde et fristed, hvor vi lærer børnene at udfordre sig selv og blive stillet i nogle situationer, hvor de selv skal klare en opgave der udfordrer dem på det personlige plan og på deres viden, samtidig med at der står en voksen til rådighed.

Storspejderne begynder at tage på ture helt på egen hånd. Der bliver også flere muligheder for at mødes med spejdere fra andre grupper. Ind imellem øver vi os på alle de ting vi skal bruge når vi er på de mange spændende ture.

Vi prøver at opnå disse ting ved at tage på ture og deltage i arrangementer hvor spejderne lærer at tage ansvar for normale ting som mad, lejren og hinanden. På møderne bliver de af og til stillet i leder-situationer overfor Mini og Mikro grenene, hvor det er deres opgave at planlægge og afholde et møde med support fra lederne.

Skulle du være en udefrakommende spejder eller teenager, som ønsker et spændende krydderi på hverdagen, vil du blive taget imod med åbne arme, og selv om du ikke har spejdererfaring skal vi nok lære dig det hele, mens vi har det vildt fedt og sjovt !

Spejder-program

Se vores Spejder-program i menuen her til højre